architecture-construction-build-building-162557
Datum22 januari, 2019
Door
Paul van Dijk
(070) 326 26 23
pvandijk@akroconsult.nl
Categorie(ën)Vastgoedontwikkeling
Tag(s)Gebied- en vastgoedontwikkeling

Rapport Circulaire werklocaties gepubliceerd

Tijdens de Week van de Circulaire economie heeft Schiphol Area Development Company (SADC) samen met Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland (SKBN) het rapport ‘Circulaire werklocaties: een afwegingskader voor gronduitgifte’ officieel gelanceerd.

Het rapport laat zien op welke wijze circulariteit in gronduitgifte kan worden geïntegreerd, hoeveel dit kost en oplevert, en welke samenwerkingsvormen kunnen worden gehanteerd. Het onderzoek is uitgevoerd door een multidisciplinair team bestaande uit Metabolic, APTO Architects, Ecorys, Akro Consult en HorYzoN.

Reinoud Fleurke, Manager Gebiedsontwikkeling SADC: “Wij hebben de ambitie om koploper te zijn in de ontwikkeling van circulaire werklocaties. Dat lukt alleen als we intensief samenwerken met ondernemers, ontwikkelaars en beleggers die investeren op onze locaties. Samen maken we plekken waar je als werknemer graag wil werken en waar je als ondernemer succesvol kunt zijn. Met als gevolg dat locaties aantrekkelijk zijn voor beleggers.”

U kunt hier meer informatie vinden en het rapport downloaden.

ac_logo