De belangen, investeringen en risico's in gebieds- en vastgoedontwikkeling zijn groot. En ontwikkelprocessen zijn vaak complex en gefaseerd. Dat vraagt om solide borging van ontwikkelkaders in een samenwerking met duidelijk geregelde verantwoordelijkheden. Om heldere contracten die structuur en vertrouwen geven. En die in eventueel moeilijker tijden duidelijk de uitgangspunten en werkwijze regelen.

Kennis met begrip van de praktijk

In gebieds- en vastgoedontwikkeling spelen veel rechtsgebieden een rol; contractenrecht en rechtsvormen, aanbestedingsrecht en staatsteun, omgevingsrecht. En de rechtspraktijk ontwikkelt zich voortdurend. Akro Legal heeft de kennis en het netwerk om uiteenlopende vragen die in een project aan de orde komen te herkennen en te vertalen naar oplossingen.

Leesbaar en resultaatgericht

Advies en contracten van Akro Legal worden opgesteld met aandacht voor belangen en resultaat. Concreet en met een frisse blik. En met oog voor uitvoerbaarheid van projecten en de toekomstige samenwerking tussen partijen.

De kracht van samen

Wij werken voor diverse opdrachtgevers; overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven. Wij werken aan vertrouwen en verbinding tussen publieke en private partijen. Zo leggen we een solide basis voor samenwerking in complexe trajecten.

publiek-privaat-2
allard_nieuwstraten
"Akro Consult brengt ons verder in de vernieuwing van de Westwijk. Ze verzorgden voor Waterweg Wonen en de gemeente Vlaardingen de aanbesteding en het contractmanagement voor het zeer fraaie en duurzame woon- en sportcomplex aan het Erasmuspein. En ze begeleiden ons bij het selecteren en contracten van een marktpartner voor een de komende jaren te vernieuwen buurt. Betrokken en resultaatgericht."
Allard Nieuwstraten
Procesmanager
Waterweg Wonen
logo_waterweg-wonen-wit

Onze mensen

Alwin
Bleker
Senior financieel adviseur
Leonie
Wijsman
Senior adviseur
Maurice
Schenk
Partner
ac_logo