akro legal
Datum18 december, 2018
Door Akroconsult
Categorie(ën)Legal
Tag(s)Legal

Akro Legal wenst u een zorgeloos 2019!

Met de feestdagen en het nieuwe jaar voor de deur kijkt Akro Legal terug op een geslaagd 2018. Binnen de vastgoed- en gebiedsontwikkeling heeft Akro Legal – zowel zelfstandig als ondersteunend aan de werkzaamheden van Akro Consult – in een zeer uiteenlopend scala aan opdrachten geadviseerd. Hoogtepunten voor ons team waren:

  • De juridische ondersteuning en advisering van de ontwikkelaar met aandacht; Timpaan.
  • De totstandkoming van de erfpachtovereenkomst tussen het Bedrijvenschap HarnaschPolder en het transport- en logistiekbedrijf Van der Helm, waarmee 6 hectare bedrijventerrein wordt uitgegeven.
  • De laatste fase contracten voor de overdracht van in totaal 450 hectare voormalige BBL-gronden op Goeree Overflakkee. Deze gronden worden door en via de gemeente ingezet voor de verwezenlijking  van de gebiedsambities natuur, agrarische structuurversterking, recreatie en wind.
  • Het reviewen van tenders en de begeleiding van verschillende aanbestedings- en verkoopprocedures.

Ook in 2019 hopen wij met onze praktische juridische insteek weer mooie projecten en samenwerkingen tot stand te brengen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

ac_logo