Innovatiekwartier Den Bosch

Case

’s-Hertogenbosch beschikt over een sterk fundament in data en ICT, variërend van kennisinstellingen tot een krachtig en groeiend bedrijfsleven actief in data en ICT. De gemeente ’s-Hertogenbosch onderkent data, ICT en digitalisering als kans om de economie en de werkgelegenheid verder te laten groeien. Daarom zet de gemeente in op de versterking van ‘s-Hertogenbosch als toonaangevende datastad.

De fysieke uitwerking hiervan vindt plaats in de noordelijke Spoorzone, in het gebied van Grasso, Grenco en EKP-Zuid. Dit wordt hét gebied waar innovatief werken met data en ICT, kennisuitwisseling, wonen en beleven samenkomen: het Innovatie Kwartier Den Bosch. Deze partnerselectie heeft betrekking op Grenco en EKP-Zuid. De ontwikkelpotentie van deze gebieden is circa 80.000 m² programma (werken, leren, wonen en voorzieningen).

De kracht van Samen

Akro Consult is verantwoordelijk voor de voorbereiding en procesbegeleiding van deze partnerselectie. Bij de voorbereiding zorgen wij ervoor dat in de uitvraag duidelijk is omschreven naar wat voor soort partij de gemeente opzoek is. Tijdens de procesbegeleiding waarborgen wij als onafhankelijke partij dat het proces spoedig en eerlijk verloopt.

Via deze manier komen we gezamenlijk met de gemeente tot een keuze voor een partner waar uiteindelijk langdurig mee samengewerkt gaat worden.

ac_logo