EKP
Datum16 oktober, 2018
Door
Walter Stam
(070) 326 26 23
wstam@akroconsult.nl
Categorie(ën)Marktselecties
Tag(s)Marktselecties en aanbestedingen

Aanbestedingsprocedure EKP-Noord van start

Op maandag 15 oktober jongstleden is de aanbestedingsprocedure voor EKP-Noord van start gegaan. Het terrein van circa 3,82 hectare bevindt zich in de Spoorzone in ’s-Hertogenbosch, tussen de afslag van Nelson Mandelalaan en de Dieze. Door de centrale ligging tussen het Centraal Station, de Brabanthallen, de Tramkade en het Grassocomplex vormt EKP-Noord een belangrijk schakelpunt in de noordelijke Spoorzone.

De gemeente ’s-Hertogenbosch, PostNL en NS Stations selecteren als gezamenlijke eigenaren van het gebied een ontwikkelaar voor deze gebiedsontwikkeling. Dit wordt vormgegeven door een concurrentiegerichte dialoog. De beoogde ontwikkeling omvat een gebiedsontwikkeling met woningbouw, commerciële, culturele en/of maatschappelijke voorzieningen en openbare ruimte. Er is veel aandacht voor groen, duurzaamheid en een goede aansluiting op de omgeving.

Akro Consult voert voor de gemeente Den Bosch het projectmanagement en begeleidt de tenderprocedure.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 december 2018, 12:00 uur inschrijven via TenderNed. De gemeente ’s-Hertogenbosch, PostNL en NS Stations beogen de aanbestedingsprocedure in de zomer van 2019 af te ronden.

Klik hier voor meer informatie.

ac_logo