20211001_121636
Datum12 oktober, 2021
Door
Paul van Dijk
(070) 326 26 23
pvandijk@akroconsult.nl
Categorie(ën)Legal
Tag(s)Gebied- en vastgoedontwikkeling, gebiedsontwikkeling, Jurist, Marktselecties en aanbestedingen, samenwerking, Vacature, Vastgoed

Vacature Vastgoedjurist

Akro Legal zoekt een:

Pragmatische Vastgoedjurist

(32/40 uur per week)

 

Akro Consult en -Legal

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau voor vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Al ruim 30 jaar werken wij aan projecten die bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige inrichting van Nederland. Nederland staat voor grote ruimtelijke maatregelen. In bestaand stedelijke gebied zijn er belangrijke vernieuwings- en verduurzamingsopgaven. De komende decennia moeten een miljoen woningen worden gerealiseerd in Nederland. Het betreft opgaven en gebieden waar veel belangen spelen en waar rekening moet worden gehouden met complexe situaties. Voor onze opdrachtgevers, waaronder overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven werken wij aan gecompliceerde projecten op het snijvlak van publieke en private investeringen.

Akro Legal is een label van Akro Consult. Akro Legal ondersteunt onze opdrachtgevers met project- en resultaatgerichte juridische dienstverlening.

Wat is je toegevoegde waarde?

 • Je ziet de kern of essentie van een juridisch vraagstuk en kunt goed verbanden leggen. Je schakelt gemakkelijk en bent niet snel onder de indruk van complexe vraagstukken. Sterker nog, het daagt jou uit om te zoeken naar de passende oplossing.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met marktselectie en aanbestedingen; van juridische advisering over de strategie en aanpak tot en met het opstellen van de bijbehorende overeenkomsten.
 • Je bent strategisch sterk en in staat denkbeelden en ideeën helder te verwoorden.
 • Je begrijpt dat juridische teksten leesbaar en bruikbaar moeten zijn in de praktijk.
 • Je geniet van een dynamische en informele werkomgeving en houdt ervan om met anderen samen te werken. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” is een uitdrukking die jou op het lijf geschreven is.
 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan de groei van Akro Legal. Jouw ondernemerschap draagt daaraan bij.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een privaatrechtelijke master en/of accent in het aanbestedingsrecht of een afgeronde universitaire opleiding Notarieel Recht.
 • Je hebt 2-5 jaar werkervaring, bij voorkeur in vastgoed-/gebiedsontwikkeling. Je ontwikkelt je graag verder in tot de verbeelding sprekende vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je vindt een uitdagende baan binnen de vastgoed- en adviessector waarin je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen door te werken aan uitdagende juridische projecten.
 • Je werkt met een team van professionals die weten waar ze het over hebben.
 • Passend bij jouw achtergrond en ervaring doen we je een goed aanbod.

Solliciteren?

Stuur je c.v. en motivatie per e-mail naar sollicitatie@akroconsult.nl. Wil je eerst meer informatie dan kun je bellen met Paul van Dijk (06 10485465).

ac_logo