Spring naar content

Vacature ervaren adviseurs vastgoed- en gebiedsontwikkeling

26 maart 2021

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Wij werken al zo’n jaar of dertig aan projecten die bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige inrichting van Nederland, voor opdrachtgevers zoals overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven. Gecompliceerde projecten op het snijvlak van publieke en private investeringen. Waarbij wij er voor zorgen dat ze haalbaar worden, op gang gebracht en, waar nodig, weer vlot getrokken.

Aangezien er de komende tien jaar in Nederland een miljoen woningen moeten worden gerealiseerd, met name in binnenstedelijke gebieden (dus bij uitstek op plekken waar veel belangen spelen en rekening moet worden gehouden met complexe situaties), zijn wij op zoek naar:

ERVAREN VASTGOEDPROFESSIONALS M/V

Mensen die begrijpen hoe de grond- en vastgoedmarkten werken en die een jaar of 5 à 10 ervaring hebben op dit terrein. Met kennis van aanbesteden/procesbegeleiding marktselecties, en/ of een juridische en/of financiële achtergrond.
Samen met je collega’s werk je aan uitdagende en inspirerende vastgoed- en gebiedsontwikkelingsprojecten. En help en begeleid je samenwerkende partijen, bij zowel de planvorming als het vormgeven van de samenwerking. We bieden onze klanten toegevoegde waarde door procesadvies altijd te combineren met financieel en juridisch advies.

Wat verwachten wij van je?

  • een academisch werk- en denkniveau (met in de studie aantoonbare verdieping op project- en/of gebiedsontwikkeling en bijbehorende financiële of juridische aspecten)
  • analytisch scherp en creatief
  • strategisch sterk en in staat denkbeelden en ideeën helder te verwoorden
  • een teamplayer met een resultaatgerichte instelling
  • een scherp oog voor de belangen van opdrachtgevers en andere stakeholders
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden

Wat kun je van ons verwachten, behalve een fantastische baan in een dynamische werkomgeving?

  • een uitstekend salaris en alles wat daarbij hoort aan secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een interessante werkomgeving met uitdagende projecten en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Voor meer informatie bel je met Patrick Esveld (070) 326 26 23. Sollicitaties met CV en motivatiebrief kun je richten aan Akro Consult, Postbus 97662, 2509 GB Den Haag of per e-mail aan info@akroconsult.nl.

 

Onderwerp:

Vacature ervaren adviseurs vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Scroll naar boven