vlieger akro logo - kopie
Datum24 mei, 2022
Door
Patrick Esveld
(070) 326 26 23
pesveld@akroconsult.nl
Categorie(ën)Nieuws en columns

Vacature: Adviseur vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Adviseur Vastgoed- & Gebiedsontwikkeling

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Al ruim 30 jaar werken wij aan projecten die bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige inrichting van Nederland.

De komende decennia moeten een miljoen woningen worden gerealiseerd in Nederland en met name in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen en gebieden waar veel belangen spelen en waar rekening moet worden gehouden met complexe situaties. Voor onze opdrachtgevers, waaronder overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven werken wij aan gecompliceerde projecten op het snijvlak van publieke en private investeringen.

Akro Consult biedt onze opdrachtgevers toegevoegde waarde door procesadvies te combineren met financieel en juridisch advies. Dat doen we met een team van betrokken professionals.

Akro Consult zoekt een Adviseur Vastgoed- & Gebiedsontwikkeling die begrijpt hoe de grond- en vastgoedmarkt werkt (32-40 uur per week).

 

Wat is je toegevoegde waarde?

  • Je ziet snel de kern of essentie van een vraagstuk en kunt snel verbanden leggen. Je schakelt gemakkelijk en bent niet snel onder de indruk van complexe vraagstukken. Sterker nog, jij beschouwt een probleem als de ideale kans om te zoeken naar de passende oplossing!
  • Je geniet van een dynamische en informele werkomgeving en houdt ervan om met anderen samen te werken. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” is een uitdrukking die jou op het lijf geschreven is.
  • Je hebt een scherp oog voor de belangen van opdrachtgevers en stakeholders. Jij weet moeiteloos alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je houdt jezelf en je team op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied, zodat Akro Consult goed en op tijd voorbereid is op eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Ook houd je reguliere overleggen met opdrachtgevers en stakeholders.
  • Je bent erop gebrand resultaten neer te zetten die bijdragen aan de gezamenlijk vastgestelde doelen.
  • Je brengt rust doordat de directie erop kan vertrouwen dat je overzicht hebt en oppakt wat nodig is, ook als zaken anders lopen dan verwacht. Hierbij komt jouw improvisatietalent, creativiteit en doorzettingsvermogen goed van pas.
  • Je bent strategisch sterk en in staat denkbeelden en ideeën helder te verwoorden.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

“Werken bij Akro Consult is voor mij divers en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!”

Wat vragen wij van jou?

Dat jij jouw ervaring en je enthousiasme wilt inzetten voor Akro Consult. Je hebt een achtergrond in vastgoed en/ of gebiedsontwikkeling bij een marktpartij, gemeentelijke organisatie of bijvoorbeeld een woningcorporatie en kennis van of affiniteit met aanbesteden, procesbegeleiding en marktselecties. Bij voorkeur heb je ook ervaring opgedaan in juridische en financiële gerelateerde vraagstukken. Gezien de zwaarte van de functie vragen wij WO werk- en denkniveau. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten, weegt ons streven naar diversiteit mee bij de aanstelling.

“Werken aan creatieve oplossingen en strategieën voor allerlei verschillende opgaves. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt!”

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen de vastgoed en advies sector waarin je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen door te werken aan uitdagende projecten. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doen we je een goed aanbod dat recht doet aan het functieniveau en past bij jouw kennis en ervaring.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur je sollicitatie t.a.v. Patrick Esveld, partner Akro Consult, per e-mail naar sollicitatie@akroconsult.nl. Wil je eerst meer informatie dan kun je Patrick bereiken op 06-51404024.

ac_logo