patrick_esveld-700x700
Datum6 februari, 2017
Door Akroconsult
Categorie(ën)Nieuws en columns

Patrick Esveld nieuwe partner Akro Consult

Per 1 januari is Patrick Esveld aangetreden als nieuwe partner en directeur bij Akro Consult. Hij volgt hiermee Paul van Joolingen op die als associé verbonden blijft aan Akro Consult. Patrick Esveld wordt samen met Roger Kersten verantwoordelijk voor de aansturing van het bureau.

Akro Consult is als advies- en procesmanagementbureau gespecialiseerd in grond- en vastgoedontwikkeling. Het bureau begeleidt al 30 jaar publieke en private partijen in het haalbaar maken en realiseren van gebiedsontwikkelingen. Dit doet zij door brede kennis en ervaring op strategisch niveau te bundelen met expertise in procesmanagement, plan- en vastgoedeconomie en juridische dienstverlening.

De vastgoedsector in Nederland staat voor een uitdagende en snel veranderende opgave. Met nieuwe doelen, nieuwe spelers en nieuwe processen. Akro Consult ziet hierbij kansen om zich verder te ontwikkelen, zowel op juridisch als financieel gebied met kennis van de markt. Patrick Esveld draagt bij aan de verdere verbreding van Akro Consult met zijn ruime ervaring in strategische vraagstukken en veranderopgaven. Zo bekleedde hij diverse directiefuncties bij onder meer BAM en AM en vervulde hij strategische posities in diverse grondbanken en publiek/ private samenwerkingen. De afgelopen jaren heeft Patrick zich toegelegd op de woningcorporatie sector. Zo heeft hij recent als directeur Vastgoedregie bij woningcorporatie Vivare de inrichting en professionalisering van de vastgoedkolom vormgegeven.

Nadere informatie bij:
Roger Kersten 06 – 51 51 37 14 of
Patrick Esveld 06 – 51 40 40 24.

ac_logo