Foto oplevering vlaardingen sporthal 4
Datum27 januari, 2020
Door
Paul van Dijk
(070) 326 26 23
pvandijk@akroconsult.nl
Categorie(ën)Cocreatie, Marktselecties, Nieuws en columns, Procesmanagement, Strategie, Vastgoedontwikkeling
Tag(s)duurzaam, Gebied- en vastgoedontwikkeling, Marktselecties en aanbestedingen, Procesmanagement, Strategie

Opening sporthal en sociale huurwoningen Westwijk Vlaardingen

Vrijdag 24 januari 2020 zijn de nieuwe sporthal Westwijk en sociale huurwoningen officieel en feestelijk geopend door Waterweg Wonen en de gemeente Vlaardingen! Het energieneutrale centrumplan is een aanwinst voor de wijk en vliegwiel voor de verdere vernieuwing van de Vlaardingse Westwijk. In de Europese aanbesteding werden marktpartijen uitgedaagd om een innovatieve aanbieding te doen voor een nul-op-de-meter sporthal en full-electric sociale huurappartementen.

De sporthal is, zoals bij de opening door een vertegenwoordiger van het Ministerie van Volksgezondheid en Sport werd benoemd, nu al een geslaagd voorbeeld voor de Routekaart Verduurzaming Sport. Dit initiatief van het Ministerie van VWS, de NOC-NSF en de Vereniging Sport en Gemeenten heeft de ambitie om 10.000 sportaccommodaties CO2-neutraal, circulair en klimaatadaptief te maken.

Akro Consult begeleidde de gemeente Vlaardingen en Waterweg Wonen vanaf de initiële ambitie tot aan de oplevering door het verzorgen van de vraagspecificatie, de Design&Construct-aanbesteding en in vervolg daarop het contractmanagement van gunning tot oplevering. Wij feliciteren de opdrachtgevers en opdrachtnemer Waal kijken plezier terug op de goede samenwerking met een prachtig resultaat.

ac_logo