Naamloos
Datum5 februari, 2020
Door
Patrick Esveld
(070) 326 26 23
pesveld@akroconsult.nl
Categorie(ën)Cocreatie, Marktselecties, Nieuws en columns, Procesmanagement, Strategie, Vastgoedontwikkeling
Tag(s)Co-creatie, Gebied- en vastgoedontwikkeling, Marktselecties en aanbestedingen, Procesmanagement, Strategie

Akro Consult zoekt talent!

Ben jij een gedreven alleskunner die energie krijgt van het werken aan complexe ruimtelijke vraagstukken en voldoening haalt uit samenwerken? Ben je een strategisch denker met een creatieve, pragmatische en analytische instelling én weet jij om te gaan met verschillende belangen? Dan bieden we jou een omgeving waar je veel kan leren en in een hecht team kan doorgroeien!

Bel of app voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:
Patrick Esveld (070) – 326 26 23 of 06 – 51 40 40 24.

Sollicitaties met CV en een korte motivatie kun je per e-mail sturen naar: pesveld@akroconsult.nl

Wie zijn wij?
Akro Consult is al bijna 35 jaar een vast baken in de wereld van gebiedsontwikkeling. We zijn ambitieus en groeien als kool! We doen projecten die we spannend vinden, moeilijk, gaaf of gewoon mooi. We zetten het gebied, de plek of het gebouw centraal en streven naar waardecreatie. We bouwen samenwerkingen tussen publieke en private partijen, onderzoeken de haalbaarheid en risico’s van de plannen en begeleiden partijen gedurende de samenwerking als procesmanager. Ons werkveld omvat het gehele terrein van vastgoed- en gebiedsontwikkeling, van nieuwbouw tot transformatie, van woningbouw tot bedrijventerreinen en alles wat daar tussen zit. Onze procesmanagers bouwen aan vertrouwen tussen partijen, zodat er gezamenlijk gedragen oplossingen ontstaan. Daarbij kunnen de procesmanagers rekenen op de inhoudelijke ondersteuning van Akro Legal en Akro Finance, waarmee we een integrale aanpak garanderen.

Onze opdrachtgevers zijn publieke partijen, zoals gemeenten, provincies en de rijksoverheid, semi publieke partijen, waaronder woningcorporaties en zorginstellingen en private partijen, zoals projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven.

Wij zoeken….

  • Een goed analytisch vermogen in combinatie met pragmatisme
  • Een relevante afgeronde academische opleiding (bijv. (technische) bestuurskunde, een vastgoed-gerelateerde studie, sociale of economische geografie, economie of bouwkunde)
  • De drive om het verschil te maken; Je gaat door waar anderen stoppen
  • Een creatief, zelfverzekerd en ondernemend talent
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Een gevoel voor humor

Wij bieden jou…

  • Een prettige en gezellige werksfeer, waar (veel) ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling (middelgroot bureau met circa 20 medewerkers en ‘korte lijnen’)
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden, waar je direct aan tafel zit bij opdrachtgevers
  • Een passende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse (inhoudelijke) teamuitjes en bijeenkomsten

Voor meer informatie Patrick Esveld (070) – 326 26 23 //
06 – 51 40 40 24 // pesveld@akroconsult.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ac_logo