Alwin Bleker
Datum16 oktober, 2017
Door
Patrick Esveld
(070) 326 26 23
pesveld@akroconsult.nl
Categorie(ën)Nieuws en columns

Alwin Bleker nieuwe partner Akro Consult

De vastgoedsector in Nederland staat voor een uitdagende en snel veranderende opgave. Met nieuwe doelen, nieuwe spelers en nieuwe processen. Private partijen alloceren meer en meer beleggingsvolumes aan vastgoed, terwijl publieke partijen staan voor een aanzienlijke opgave van verduurzaming en verdichting. Akro Consult ziet hierbij kansen om zich verder te ontwikkelen, zowel op juridisch als financieel gebied met kennis van de markt.

Per 1 oktober is Alwin Bleker aangetreden als nieuwe partner bij Akro Consult. Met de komst van Alwin Bleker versterkt Akro Consult haar team Finance dat actief is op het gebied van financieel strategische advisering. Alwin Bleker is een ervaren adviseur op het gebied van vastgoedtransacties, financieel strategische vraagstukken en financieringsvraagstukken. Hij heeft een uitgebreid netwerk, spreekt de taal van de financiers en kent de mogelijkheden. Na een langjarige carrière in de bancaire wereld heeft Alwin Bleker de laatste twee jaar met name vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bijgestaan en geadviseerd.

Akro Consult is als advies- en procesmanagementbureau gespecialiseerd in grond- en vastgoedontwikkeling. Het bureau begeleidt al ruim 30 jaar publieke en private partijen in het haalbaar maken en realiseren van gebiedsontwikkelingen. Dit doet zij door brede kennis en ervaring op strategisch niveau te bundelen met expertise in procesmanagement, plan- en vastgoedeconomie en juridische dienstverlening. Met de komst van Alwin Bleker zal de dienstverlening van Akro Finance geïntensiveerd worden op haalbaarheidsstudies, risicoanalyses, vastgoedwaardering, financiering van vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen.

Nadere informatie bij:
Alwin Bleker 06 – 36 46 34 34 of directie Akro Consult (Patrick Esveld 06 – 51 40 40 24 en Roger Kersten 06-51 51 37 14)

ac_logo