Tendersite
Datum18 december, 2017
Door
Sven Schroots
06 - 57 58 93 69
sschroots@akroconsult.nl
Categorie(ën)Marktselecties, Nieuws en columns
Tag(s)Marktselecties en aanbestedingen

Akro Consult lanceert tenderplatform

Met het toenemend aantal vastgoed- en gebiedsontwikkelingen neemt ook het aantal selecties, aanbestedingen en consultaties toe. Als handig hulpmiddel voor opdrachtgevers én potentiële deelnemers heeft Akro Consult een tenderplatform gelanceerd waarop selecties, aanbestedingen en consultaties op één centrale plek zijn gebundeld. Met de site bieden wij aan opdrachtgevers een extra platform om opgaven onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerde partijen kunnen er informatie ophalen en zich aanmelden als ze willen deelnemen. Het tenderplatform bevat ook een overzicht van afgeronde selecties.

Aanleiding voor de site is dat wij veel opdrachtgevers ondersteunen en ontzorgen bij selecties voor een gebiedsontwikkeling, aanbestedingen van een bouwopgave, marktconsultaties, etc. Onze ondersteuning strekt zich uit van de strategiebepaling tot en met de feitelijke procedure en het selectieproces.

We nodigen u van harte uit het Tenderplatform te bezoeken: https://tender.akroconsult.nl/. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw opgave? Neem dan contact met ons op: 070-326 26 23 of info@akroconsult.nl.

ac_logo