bedrijventerrein_700x700
Datum28 juli, 2016
Door Akroconsult
Categorie(ën)Nieuws en columns, Procesmanagement, Vastgoedontwikkeling
Tag(s)Gebied- en vastgoedontwikkeling, Procesmanagement

Akro Consult en SKBN Academy

In een middag concrete oplossingen bieden voor complexe vraagstukken rondom werklocaties. Dat is de wat de SKBN Academy wil bereiken met een reeks expertbijeenkomsten met gemeenten en regio’s. De eerste bijeenkomst vindt in Zaanstad plaats op woensdag 21 september.

SKBN Academy is een onderdeel van de Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland (SKBN) en richt zich sinds medio 2010 op het ontwikkelen en delen van kennis over (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen. Akro Consult zet graag haar kennis en expertise in om zodoende een bijdrage leveren aan deze kennisdeling en   -ontwikkeling.

In de stichting werken 9 regionale en stedelijke ontwikkelingsmaatschappijen uit heel Nederland samen. Om de kennisalliantie te versterken zijn Akro Consult, Stec Groep en Buck Consultants uitgenodigd op basis van hun marktkennis en ervaring om de SKBN Academy te vormen. Voorzitter SKBN Theo Föllings: “De SKBN Academy daagt deelnemers uit om in actie te komen en kennis, kunde en ervaring in te brengen in de discussie rond werklocatieproblemen. De gastgemeente geeft een korte inleiding en vervolgens zullen onze kennispartners Akro Consult, Stec Groep en Buck Consultants ieder in een korte presentatie een reflectie geven op aspecten van de casus. In groepen gaan de 15 tot 25 deelnemers dan aan de slag in een snelkookpan-opzet om nieuwe ideeën te bedenken en gemeenten of regio’s verder te helpen met hun werklocatievraagstuk.”

Gemeenten en regio’s die geïnteresseerd zijn in een bijeenkomst met SKBN Academy kunnen hun interesse kenbaar maken via Hanneke Scheutjens.

ac_logo