Dorpshart Ter Aar

De kracht van samen

De gemeente Nieuwkoop selecteert vanuit de Partnerselectieprocedure, welke ondersteund is door Akro Consult, Kavel Vastgoed als winnaar. Samen met de Gemeente werken zij in de komende haalbaarheidsfase aan een concreet, haalbaar en te faseren masterplan.

Wethouder Antoinette Ingwersen is blij met deze belangrijke stap voor het Dorpshart ter Aar. “Met de Partnerselectie als uitvraagmethode kan er nu goed en gezamenlijk worden gewerkt aan het Masterplan voor het Dorpshart. Gezamenlijk met de markt maar ook de ondernemers in het Dorpshart. Voor ons een nieuwe methode waar wij graag mee aan de slag gaan” aldus de wethouder. Ook voor Jacco Nieuwstraten (directeur Kavel Vastgoed) is de Partnerselectie de eerste keer, “wij zien dit absoluut als een prettige manier van samenwerken met de Gemeente. Wij worden nu veel eerder betrokken bij de visie voor een gebied, hierdoor kunnen wij onze marktkennis en ervaring goed inbrengen. Dit vooraf te kunnen doen en gezamenlijk uit te werken is een stuk prettiger dan achteraf vragen of het toch anders kan”.

Gezamenlijk gaan partijen aan de slag met de haalbaarheidsfase, met als gewenst eindresultaat een haalbaar en concreet masterplan.

De gemeente Nieuwkoop dit Masterplan gezamenlijk uitwerken en invulling geven aan de viertal ambities voor het Dorpshart Ter Aar;

  • een aantrekkelijk dorpshart,
  • mix van functies,
  • aangenaam verblijven
  • routing en bereikbaarheid
  • worden vormgegeven en geconcretiseerd.

ac_logo