Akro-1709x1709
Datum8 november, 2016
Door Akroconsult
Categorie(ën)Nieuws en columns

Wij groeien door

Marcel Versteegmarcel_versteeg
Vanaf 1 september 2016 is Marcel Versteeg als associé werkzaam bij Akro Consult.

Marcel heeft in Rotterdam rechten gestudeerd en is al vele jaren actief in de ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Zo heeft hij gewerkt bij de gemeente Rotterdam (o.a. renovatie van De Kuip, onderhoud buitenruimte Kop van Zuid en de aanleg van de spoortunnel onder de Maas), bij de gemeente Schipluiden/Midden-Delfland (onder meer als afdelingshoofd verantwoordelijk voor bedrijventerrein Harnaschpolder) als en als adviseur bij de Lodewijckgroep.

Op basis van dezelfde ambities over gebiedsontwikkeling heeft Marcel Versteeg de overstap gemaakt naar Akro Consult. Met Akro Consult wil hij verder groeien in zijn werk als adviseur met specialisatie proces- en projectmanagement.

 

Alicia DessensAlicia Dessens
Vanaf 1 september 2016 is Alicia Dessens in dienst bij Akro Consult als allround adviseur met de focus op project- en procesmanagement.

Alicia Dessens studeerde Vastgoedmanagement in Rotterdam. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen makelaardij en aannemerij. Daarbij heeft zij zich veel gericht op projectontwikkeling, collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) en LEAN management.

 

 

 

Thijs de BruijneThijs de Bruijne
Sinds 1 oktober 2016 werkzaam bij Akro Consult als junior jurist ter ondersteuning van ons juridisch team.
Studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij studeerde in 2011 af.

Gedurende zijn studie en ook na zijn studie was hij werkzaam bij woningcorporatie Woonstad Rotterdam.
Bij deze woningcorporatie heeft hij gewerkt bij het klantcontactcentrum en bij de afdeling juridische zaken als ‘helpdesk’ voor de interne organisatie met als voornaamste aandachtsgebied het huurrecht.

ac_logo