risicoscan_ruimtelijke_projecten
Datum21 april, 2020
Door Akroconsult
Categorie(ën)Nieuws en columns, Procesmanagement, Strategie, Vastgoedontwikkeling
Tag(s)Gebied- en vastgoedontwikkeling, Marktselecties en aanbestedingen, Procesmanagement

Risicoscan voor Ruimtelijke Projecten

Nu we door het coronavirus in tijden van andere zekerheden leven, zijn we ons ook bewuster van de kwetsbaarheden. Ook in de ruimtelijke projecten die wij begeleiden merken we juist nu behoefte aan het duiden van risico’s.

Slim risicomanagement is in crisistijd cruciaal en helpt om inzicht te krijgen in de aspecten tijd en geld en om na te denken over onverwachte gebeurtenissen. In onze risicoanalyses geven we je inzicht in projectrisico’s en een doorkijk naar de impact van corona op je project. Dit versterkt het vertrouwen in je project en bij je projectpartners. Daarnaast ondersteunt de analyse het besluitvormingsproces.

Akro Consult biedt daartoe de Risicoscan voor Ruimtelijke Projecten aan. Een “second opinion” tijdens het proces in plaats van achteraf. We identificeren en waarderen de risico’s in je project, brengen deze overzichtelijk in beeld en benoemen de beheersmaatregelen. We helpen je de maatregelen te implementeren in je projectteam en in het proces en checken regelmatig of je nog op koers ligt.
Hiermee houd je ook in tijden van corona goed zicht op de risico’s in gebiedsontwikkeling (en op de beschikbare beheersmaatregelen) én bereik je het optimale (onderhandelings)resultaat.

Bel, app of mail ons via 070 326 26 23, 06 21 25 54 78 of info@akroconsult.nl

ac_logo