Afstudeerstage
Datum16 november, 2017
Door
Sven Schroots
06 - 57 58 93 69
sschroots@akroconsult.nl
Categorie(ën)Nieuws en columns

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder!

Ben jij een student met een master georiënteerd op vastgoed- en gebiedsontwikkeling én ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Kijk dan snel verder!

Akro Consult richt zich op ruimtelijke ontwikkelingen in het (binnen)stedelijk en landelijk gebied. Het gaat daarbij om veranderingen in vastgoed (woningbouw, bedrijventerreinen, voorzieningen en stadscentra), gebieden en infrastructuur. Wij begeleiden (semi)overheden en marktpartijen in het onderzoeken van de haalbaarheid, het opzetten van hun strategieën en het vormgeven van samenwerkingen. Dit doen we met procesmanagement en strategisch advies, maar ook met financieel en juridisch advies. We zijn daarmee een ‘overall’ procesmanagement bureau dat opereert op het snijvlak van publiek en privaat.
Tijdens je afstudeeronderzoek krijg je ondersteuning van een begeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor hulp en advies. Wij bieden een dynamische en plezierige werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen.

Jouw profiel

  • Ben je in de laatste fase van de master;
  • Ben je assertief, enthousiast en oplossingsgericht, en;
  • Heb je interesse in ruimtelijke en/of vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven.

Neem dan contact op met Sven Schroots (06-57589369) of Martine van Neer (06-57324023) of stuur een sollicitatiebrief met CV en motivatie naar info@akroconsult.nl.

Onderzoek
Wij hebben een aantal ideeën waarmee je direct aan de slag kan, maar een eigen voorstel is natuurlijk altijd bespreekbaar.

  • Versnelling van de woningbouwopgave: Nieuwe vormen van samenwerking, aanbesteden en financiering.
  • Verduurzaming / rol woningcorporaties: Hoe kunnen woningcorporaties hun portefeuilles verduurzamen? Of wat is een goede duurzaamheidsstrategie voor woningcorporaties?
  • Veranderende rollen bij binnenstedelijke gebiedsontwikkeling: Hoe kan de woningcorporatie de rol van gebiedsregisseur vormgeven?
  • Regionale samenwerking: Hoe kunnen er op regionaal niveau betere programmeringsafspraken worden gemaakt tussen publieke en private partijen?
ac_logo