Foto kantoor Akro Consult 16 bij 9
Datum7 juli, 2020
Door
Patrick Esveld
(070) 326 26 23
pesveld@akroconsult.nl
Categorie(ën)Nieuws en columns
Tag(s)Co-creatie, Finance, Gebied- en vastgoedontwikkeling, Legal, Marktselecties en aanbestedingen, Procesmanagement, Strategie

Nieuwe huisstijl Akro Consult

Akro Consult is al ruim 30 jaar als procesmanagement- en adviesbureau een vertrouwde partner bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Het overgrote deel van deze 30 jaar kwam het advies vanuit het pand aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag. Voor vele bezoekers en opdrachtgevers een vertrouwd beeld.

 

 Nieuwe werkomgeving

Veranderende tijden en opgaven vragen om duurzamere keuzes en een werkomgeving die past bij de oplossingen voor morgen, kortom, tijd voor iets anders! Tijdens de beginperiode van de corona-crisis is Akro Consult verhuisd van de Benoordenhoutseweg in Den Haag naar de rand van Den Haag. Goed bereikbaar en strategisch gelegen nabij de A4 en de A12. Vanuit een nieuwe duurzame en eigentijdse werkomgeving bieden wij u het kenmerkende strategisch, juridisch en financieel advies en procesmanagement.

 

 Nieuwe frisse huisstijl

Bij deze veranderingen hoort ook een verandering van onze huisstijl. Eén die past bij de creatieve, innovatieve maatwerkoplossingen en het betrouwbare, pragmatische en verbindende advies gericht op samenwerking tussen (semi-)publiek en privaat. Een uiterlijk dat past bij onze maatschappelijk betrokken en energieke procesmanagers en adviseurs. Daarom presenteren wij u met trots onze nieuwe huisstijl!

 

 Waardecreatie en samenwerken bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Waardecreatie door samen te werken staat bij ons centraal. Dit doen we met pragmatische oplossingen, gericht op samenwerking tussen publiek en privaat in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. En dit alles onder één dak met strategisch, juridisch en financieel adviseurs en snel geleverd advies. Het doel is simpel: bijdrage aaneen mooier, vitaler en leefbaarder Nederland.

Vanaf heden kunt u ons vernieuwde logo vinden op de deze website en in onze adviezen. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen, wilt u meer weten of wilt u gewoon een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor, neem gerust contact op.

ac_logo