kantoor_feest_700x700
Datum25 april, 2017
Door
Walter Stam
(070) 326 26 23
wstam@akroconsult.nl
Categorie(ën)Nieuws en columns

Feest bij Akro Consult

Akro Consult vierde 30 maart feest, samen met vele relaties. Daar hadden we drie redenen voor. We bestaan 30 jaar, Paul van Joolingen vierde zijn 25-jarig jubileum en de directie van Akro Consult heeft met Patrick Esveld een nieuw gezicht gekregen. Patrick trad op 1 januari toe als partner en nam daarbij tevens de directierol over van Paul van Joolingen. Samen met Roger Kersten vormt hij nu de directie van Akro Consult.

 

Akro Consult is ontstaan als reactie op de financiële situatie in Nederland in het midden van de jaren tachtig. De stagnerende gebiedsontwikkeling vroeg om nieuwe impulsen via publiek-private samenwerking. Wij gaven hier inhoud aan door de inbreng van een brede kennis en ervaring op strategisch niveau, gekoppeld aan expertise in procesmanagement, plan- en vastgoedeconomie en juridische dienstverlening. Dit heeft geresulteerd in vele mooie gebiedsontwikkelingen, waaraan Akro Consult met veel inzet heeft meegewerkt.

Goede toekomst

Ook de toekomst was op 30 maart reden voor een gezamenlijke toost. De vastgoed- en gebiedsontwikkeling wordt steeds complexer en vraagt de inbreng van meer disciplines dan vroeger. De opgaven richten zich steeds vaker op transformatie en duurzaamheid op binnenstedelijke locaties. De rollen van de spelers zijn veranderd en het financieringsvraagstuk staat centraal. Daarbij spelen de maatschappelijke, conjuncturele en politieke context een cruciale rol.

In deze complexere verhoudingen is er voor het mooie vak van Akro Consult een goede toekomst weggelegd. Met onze brede ervaring, actuele kennis en langjarige inzet blijven wij ook de komende jaren dé partner in vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

ac_logo