harnaschpolder_1600x600-768x768
Datum8 juli, 2016
Door Akroconsult
Categorie(ën)Nieuws en columns, Procesmanagement
Tag(s)Procesmanagement

Businesspark Haaglanden verwelkomt vijf nieuwe bedrijven

Tijdens het ondernemersontbijt op de Provada is de komst van vijf nieuwe bedrijven op Businesspark Haaglanden bekrachtigd. Businesspark Haaglanden is een samenwerking van gemeenten en bedrijvenschappen in de regio Haaglanden. Voor de meeste bedrijven was de doorslaggevende factor, naast de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, de proactieve houding van de deelnemende gemeenten en schappen.

In Pijnacker-Nootdorp ontwikkelt Van der Kooy Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw met units tussen 60 en 120m2 op bedrijvenpark Boezem-Oost. Het wordt een representatief gebouw met showroomunits aan de wegkant. De locatie is goed bereikbaar via de A12, A13 en N470 en wordt door de aanleg van de nieuwe Oostelijke randweg nog beter bereikbaar. Ook heeft FlexTrans Uitzendbureau gekozen voor een vestiging op bedrijvenpark Heron, direct aan de A12 vlakbij Den Haag. Tenslotte is een overeenkomst aangegaan met Vollering Potgrond voor de uitbreiding van zijn huidige bedrijfsactiviteiten.

Ook op de locatie HarnaschPolder in Midden-Delfland en Harbour Village op de Plaspoelpolder in Rijswijk zijn overeenkomsten gesloten. Heembouw kondigde de start aan van de volgende fase van het populaire Harbour Village in het havengebied van de Plaspoelpolder. Daarnaast kon het Industrieschap Plaspoelpolder, dat ook participeert in Businesspark Haaglanden, de mededeling doen dat het  zijn portefeuille uit heeft gebreid met een locatie op de Plaspoelpolder ter grootte van circa 1,7 hectare. Ook deze nieuwe locatie zal door het Industrieschap Plaspoelpolder worden ondergebracht bij Businesspark Haaglanden.

Op de HarnaschPolder ontwikkelen Stebru en Sens een Food & Family park met diverse horecagelegenheden. De David Hart Group (DHG) realiseert hier drie gebouwen voor transport- en logistieke bedrijven. Beide bedrijven maken gebruik van de toegenomen vraag naar deze voorzieningen als gevolg van de openstelling van de A4 begin 2016. De directe en korte ontsluitingsmogelijkheden  op de snelweg en de ligging zijn daarbij van doorslaggevend belang geweest.

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar op de terreinen van Businesspark Haaglanden. Meer informatie over de beschikbaarheid en ontwikkelmogelijkheden is te vinden op www.businessparkhaaglanden.nl, of via 088 – 015 17 00.

ac_logo