Spring naar content

Legal

Procesmanagement
Marktselecties
Co-creatie
Finance
Strategie- en
organisatieontwikkeling

 

Akro Legal is de juridische tak van Akro Consult. Zij staat garant voor innovatieve juridische dienstverlening, speciaal gericht op de vastgoed- en gebiedsontwikkelingspraktijk. Binnen de dienstverlening wordt zowel de publieke als de private kant bediend, waarbij Akro Legal zowel zelfstandig als ondersteunend aan de opdrachten van Akro Consult en Akro Finance opereert.

Juridisch advies op maat

De praktijk van juridische vraagstukken bij vastgoedontwikkeling en gebiedsontwikkeling is op zichzelf al ingewikkeld genoeg. Akro Legal is er niet om deze vraagstukken nog ingewikkelder te maken. Praktisch juridisch advies bij vastgoedontwikkeling en gebiedsontwikkeling alsmede bij aanbestedingen, heldere taal en leesbare documenten staan bij ons dan ook voorop. Contracten worden immers niet geschreven voor collega juristen, maar voor opdrachtgevers die hier in de praktijk mee moeten werken. De producten van Akro Legal worden opgesteld met gevoel voor de praktijk, een frisse blik en met oog voor de toekomstige samenwerking tussen partijen.

 

Juridische diensten Akro Legal

Akro Legal houdt zich binnen de breedte van vastgoed- en gebiedsontwikkeling bezig met juridische advisering. Hieronder wordt onder meer verstaan:

  • contractvorming, van intentieovereenkomsten tot koopovereenkomsten;
  • second opinions;
  • juridische analyses en strategiebepaling;
  • aanbestedingsprocedures en marktselecties;
  • contractmonitoring;
  • vormgeven van samenwerkingsverbanden/-entiteiten;
  • optreden als ‘huisjurist’ van organisaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies via (070) 326 26 23

Leon den Hollander
ldenhollander@akroconsult.nl

Hélène Schepens
hschepens@akroconsult.nl

Scroll naar boven