Vacature Vastgoedjurist

6 juni 2019

Akro Consult is al ruim 30 jaar een begrip bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling in Nederland. Wij begeleiden overheden en marktpartijen hierbij in hun samenwerking mede in de vorm van tenders. Akro Legal is de juridische tak van Akro Consult.

Akro Legal groeit en is daarom op zoek naar uitbreiding van het team met een Vastgoedjurist. Meer informatie over ons en onze opdrachten is te vinden op deze website. Kijk ook op het Akro tenderplatform voor de actuele tenderprocedures.

De werkzaamheden bestaan uit in- en externe advisering over uiteenlopende juridische kwesties en het opstellen van diverse contracten met een focus op het aanbestedingsrecht (aanbestedingen van werken). Hierbij kan gedacht worden aan juridische advisering over de strategie en aanpak van een tender tot en met het opstellen van de bijbehorende overeenkomsten. Naast juridische werkzaamheden behoort ook het procesmatig begeleiden van tenderprocedures tot het takenpakket.

Heb jij:

  • drie tot vijf jaar aantoonbare werkervaring in vastgoed en/of gebiedsontwikkeling;
  • affiniteit met aanbestedingsrecht;
  • interesse in juridische werkzaamheden binnen een oplossingsgerichte procesmanagement context;
  • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een privaatrechtrechtelijke master en/of accent in het aanbestedingsrecht;
  • de bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen en veel te leren;
  • het vermogen om strategisch en analytisch te kunnen denken en helder te kunnen communiceren zowel in woord als geschrift;
  • een commerciële, creatieve en praktische instelling?

Wacht dan niet langer en maak je interesse kenbaar via: info@akroconsult.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hélène Schepens of Leon den Hollander op (070) 326 26 23.

Onderwerp:

Vacature Vastgoedjurist

Akro Consult Logo