Spring naar content

Zomergroet van Akro Legal!

16 juli 2019

In onze praktijk horen we helaas nog iets te vaak dat er geen juristen gewenst zijn aan de onderhandelingstafel. Projectleiders regelen het zelf wel ‘even’ en vragen nog snel ‘een vinkje’ van de jurist, voordat de handtekeningen worden gezet. Wat een ondermijning en onderschatting van het juridische vak en haar toegevoegde waarde!

Akro Legal probeert al jaren het stereotype beeld van de lastige langdradige jurist te doorbreken. Guy Hameleers, Hélène Schepens en Leon den Hollander doen er alles aan om praktisch en doeltreffend juridisch advies te geven, zonder zaken onnodig ingewikkeld te maken. Relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor zijn hierbij onmisbaar. De kracht van Akro Legal zit ‘m in de nauwe samenwerking met de proceskant van Akro Consult.

De juristen werken zelf ook regelmatig als procesmanager, waardoor zij de praktijk en het speelveld van zowel de markt als de overheid, goed kennen.
Wat veel mensen niet weten, is dat het werk van een jurist in vastgoed- en gebiedsontwikkeling (gelukkig!) niet alleen bestaat uit het opstellen van contracten. Ook het geven van second opinions, tender reviews, juridische advisering rondom ontwikkeling – en verkoop van toonaangevende projecten in Nederland, alsmede het meedenken over uiteenlopende samenwerkingsvormen behoren tot de werkzaamheden. Dat maakt het werken bij Akro Legal leuk en uitdagend.

Akro Legal wenst u een fijne zomer(vakantie)!

Onderwerp:

Zomergroet van Akro Legal!

Door:

Scroll naar boven