Spring naar content

Strategie- en organisatieontwikkeling

Procesmanagement
Marktselecties
Co-creatie
Finance
Strategie- en
organisatieontwikkeling

Strategie- en organisatieontwikkeling

Akro Consult is met haar brede kennis en ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling ook uw adviseur voor strategie -en organisatieontwikkeling. Doordat wij actuele gebiedsontwikkeling- en vastgoedvraagstukken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers uitvoeren, kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken ten aanzien van uw strategie. We weten uit ervaring wat werkt en een effectieve manier is om uw doelen te bereiken.

Ook als het gaat om organisatievraagstukken in vastgoed gerelateerde bedrijven, zijn wij u graag van dienst. Denk daarbij aan de herinrichting van uw bedrijfsprocessen, het lean en mean maken van uw bedrijf, alsmede het reorganiseren en herpositioneren van uw organisatie. Maar ook als het gaat om competenties, het functiehuis en de (gewenste) cultuur kunnen wij u met raad en daad ondersteunen. Tenslotte draagt een goede inrichting en interne samenwerking bij aan het succes van uw bedrijf!

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies
Patrick Esveld
(070) 326 26 23
pesveld@akroconsult.nl

Samenwerking in de gebiedsontwikkeling

Regelmatig omvat een gekozen strategie het oprichten of optimaliseren van een bepaalde samenwerkingsentiteit. Dit kan een vorm van publiek-private samenwerking (PPS) zijn. Akro Legal beschikt over de kennis en ervaring om de gekozen samenwerkingsvorm op de beste wijze vorm te geven en een eventuele oprichting in goede banen te leiden.

Hiermee draagt Akro Consult bij aan structurele oplossingen en veranderingen voor haar opdrachtgevers, waaronder overheden, ontwikkelaars en woningcorporaties.

Scroll naar boven